To je to što me zanima!

Polovica tijela pronađena kod Županje u vodi bila 6 mjeseci

Iako se isprva vjerovalo da je riječ o tijelu mlađe žene, obdukcijom je utvrđeno da je najvjerojatnije riječ o muškarcu starom između 40 i 50 godina, srednje građe
Vidi originalni članak

Iz PU Vukovarsko-srijemske su izvijestili da je u nedjelju, oko 14. 30 sati, u rijeci Savi kod Županje pronađen dio ljudskoga tijela, odnosno, njegov donji dio. Iz policije navode da je na mjestu pronalaska, na 268. riječnom kilometru rijeke, obavljen očevid, a potom su dijelovi tijela prevezeni na Odjel patologije Opće županijske bolnice u Vukovaru, gdje je danas obavljena obdukcija.

- Rezultati obdukcije ukazuju kako je najvjerojatnije riječ o muškoj osobi, starosti između 40 i 50 godina, visine između 167 i 173 cm, srednje tjelesne građe, čije tijelo je bilo u vodi oko šest mjeseci. S obzirom na visoki stupanj raspadnutosti dijelova tijela te truležnih promjena, nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti - navode iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bebi55 23.10.2013.

    Druga polovica tijela je vjerojatno u blizini, treba sve uokolo pretražiti i prekopati i očistiti rijeku da se iduće godine možemo kupati bez straha da nam negdje ne iskoči koji komad ljudskog tijela.

  • šiš 23.10.2013.

    Užas,čudno da nitko nije primjetio tijelo u vodi 6 mjeseci. Do nedavno je bila sezona kupanja.

  • faith11 22.10.2013.

    strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare