To je to što me zanima!

Pomirili se: Premijer Milanović i Tedeschi zajedno na ručku

Premijer i poduzetnik se druže unatoč činjenici da je Tedeschi nedavno kritizirao Milanovića i njegovu Vladu. Tada je rekao kako se nisu dobro pripremili za vlast
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović i većinski vlasnik Atlantic Grupe Emil Tedeschi viđeni su u ponedjeljak na zajedničkom ručku u zagrebačkom restoranu Gello, piše Poslovni.hr. Zajedničko druženje odigralo se unatoč činjenici da je Tedeschi nedavno u jednom intervjuu kritizirao Milanovića i njegovu Vladu. Tada je rekao kako se nisu dobro pripremili za vlast te da je očekivao više i bolje rezultate. 

Otkrio je i kako se znaju od 14. godine kada su igrali rukomet u osnovnoj školi, a pohađali su i istu srednju školu i fakultet. Druže se jednom na mjesec, ovisno o obvezama. 

Očito nepoljuljano prijateljstvo je naišlo na kritike javnosti i kada je ljetos premijer boravio u Tedeschijevoj vili na Hvaru. Milanović je tada objasnio da je riječ o prijateljstvu od najmlađih dana te da Tedeschi nije i neće nikada biti donator SDP-a, sve dok je on premijer.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • dahhmal 05.12.2012.

    Mora Zoki bit dobar s Emilom inače ne bu imal kud na more

  • Ray Barone 04.12.2012.

    Bliže se izbori pa treba dogovorit donacije...

  • libeluli 04.12.2012.

    Go..o liže gu..cu kao i uvijek, da jedan drugog ne trebaju ne bi se pomirili

Komentiraj...
Vidi sve komentare