To je to što me zanima!

Pomozimo Grčkoj: Novac za spas skupljaju preko interneta

S obzirom da novca očito nema, dvoje Britanaca odlučilo ga je za Grčku potražiti preko interneta tj. stranice za grupno financiranje Indiegogo. Dosad su skupili 120€
Vidi originalni članak

Indiegogo jedna je od najpoznatijih stranica za grupno financiranje raznih projekata. Iako se na njoj uglavnom traži novac za inovacije, početak tjedna pokazao je da to ne mora biti pravilo jer na Indiegogo-u trenutačno se skuplja novac za cijelu jednu državu.

Riječ je naravno o Grčkoj kojoj su za izlazak iz sadašnje situacije potrebno 1,6 milijardi eura. Taj novac zemlja mora vratiti međunarodnim kreditorima kako bi dobila novu pozajmicu i izbjegla bankrot.

S obzirom da novca u Grčkoj očito nema, dvoje Britanaca odlučilo ga je za Grčku potražiti preko interneta. Dosad su skupili 120 eura, a za skupljanje cijelog iznosa od 1.6 milijardi imaju još osam dana. 

Naravno, posve je izvjesno da im to neće uspjeti.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Goten19 30.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MaliBoroBoro 30.06.2015.

    sa ovakvom vlašću i mi ćemo ubrzo za njima pod led....

  • crnalala 29.06.2015.

    mi nemozemo ni sebi da pomognemo, a kamali drugima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare