To je to što me zanima!

Pomozite Udruzi Don Kihot da bi oni mogli pomagati drugima

Nakon što su im velike građevinske firme odbile donirati građevinski materijal, udruga je 20 tisuća kuna za nužne popravke odlučila potražiti putem interneta...
Vidi originalni članak

Udruga Don Kihot , za terapijsko jahanje, pokrenula je tzv. crowdfunding kampanju kako bi prikupila sredstva za svoj novi prostor u Šimunčevcu kraj Sesveta. Naime, osim što su broj konja povećali s tri na pet , novom prostoru potrebna je obnova krova i jahališta .

- Za crowdfunding kampanju na IndieGoGo servisu smo se odlučili jer nakon poslanih 300 zamolbi za donaciju nismo naišli na pozitivan odgovor. Čak i kad smo tražili pomoć u obliku materijala za obnovu novog imanja, nijedna velika tvrtka građevinskog materijala nije se odazvala, objasnila nam je Marita Mučić , predsjednica udruge.

Za navedene popravke Don Kihotu treba oko 20 tisuća kuna .

Udruga se dosad financirala isključivo kroz donacije roditelja čija su djeca s problemima u razvoju dolazila na terapijsko jahanje. Još jedan od razloga za prikupljanje novca na IndieGoGo je i namjera da terapijsko jahanje bude besplatno za apsolutno sve kojima je i potrebno . U Don Kihotu se trenutno liječi ukupno dvadesetak djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Donirati možete i izravno na žiro račun udruge

Ukoliko sami želite dati prilog kampanji, to možete učiniti ovdje . Dovoljno je registrirati se sa svojim Facebook profilom klikom na 'Sign up' na vrhu stranice, upisati svoje podatke, podatke kartice, te iznos koji želite donirati (minimalno 1$).

- Doniranje na ovaj način potpuno je sigurno . Svaka donacija vidljiva je na samoj stranici, a posebna će vam potvrda stići i na e-mail. Sav prikupljeni novac 15 će dana nakon završetka kampanje biti uplaćen na žiro račun udruge direktno ili putem PayPal računa - objašnjava Bojan Gazibara , pokretač IndieGoGo kampanje .

Donacije možete uplatiti i izravno na žiro račun udruge - HR8723400091110409752 (PBZ). Svaka kuna znači zaista mnogo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare