To je to što me zanima!

Pomutnja na Fejsu: Vlada RH pitala koja je obljetnica Oluje

Žestoko po Vladi: Građane je uvrijedilo pitanje o obljetnici Oluje. Zamjerili su Vladi RH što se vojne akcije Oluja sjeti samo jednom na godinu, na proslavi u Kninu
Vidi originalni članak

Znate li koja je obljetnica?, pitanje je koje je Vlada u subotu na Facebooku postavila građanima te koje je odmah izazvalo pomutnju i burne reakcije građana.

Iako u Vladi očito nisu mislili da narod ne zna o kojoj je obljetnici riječ, prema mišljenju nekih građana, pogrešno su formulirali status. Naime, odmah iza spornog pitanja slijedi najava svečanog obilježavanja 17. obljetnice proslave Oluje u Kninu.

No, neki su građani bili uvrijeđeni tim pitanjem. Zamjerili su političarima što se Oluje sjete samo na dan njezine obljetnice, ali i što im Vlada uskraćuje prava i umanjuje plaće.

Ipak, nisu svi komentari bili negativni. Neki su Vladu pohvalili jer je proslavu obljetnice Dana domovinske zahvalnosti prepustila braniteljima i njih stavila u prvi plan.

- Svi su pozvani, svi su dobrodošli, ali u prvom planu moraju biti branitelji, a onda svi ostali. Do sada su, nažalost, branitelji bili ukras političarima - odgovorila je Vlada na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Turist_1 06.08.2012.

    Haha a jesmo jadan narod........vlada nam se sprda s jedne strane,s druge strane thupson nas sve zaglupljuje i lagodno zivi od toga.............a s trece banke i stranci nas polako ali sigurno rade robovima............ma imamao hrvatsku hahahaha

  • vox populi 06.08.2012.

    Ma nemoj majke ti koje sam to pravilo prekršio ,rekao sam istinu a u demokraciji je osnovno pravo govora pa kakav god taj govor bio ,ti kao novinar bi to trebao itekako dobro znati.Prošla su vremena cenzure osim ako nisi natjeran na to a upravo to pokazuje u kakvom sranju živimo.

  • vox populi 06.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare