To je to što me zanima!

Ponovno odgođeno ročište u suđenju Marini Lovrić Merzel

To je malo neozbiljno od strane državnog odvjetništva, ako su već znali prije 10-ak dana trebali su obavijestiti sud, a ne da se po peti put odlaže, rekao je odvjetnik Prodanović
Vidi originalni članak

Odgođeno je ročište Marini Lovrić Merzel koje je trebalo početi danas. USKOK je tražio odgodu jer se čeka odluka Vrhovnog suda za nagodbu sa Željkom Žužićem koji je kao suoptuženik bivše SDP-ove županice priznao da joj je dao sto tisuća eura mita.

USKOK NAPUSTIO SUDNICU Ponovno prekinuto ročište za Merzel: 'Turudić krši zakon...'

Ivan Turudić je kazao kako USKOK nije obavijestio da će tražiti odgodu već su druge strane to saznale prije sjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POČINJE SUĐENJE Pad lokalne moćnice: Lovrić Merzel na optuženičkoj klupi

- To je malo neozbiljno od strane državnog odvjetništva, ako su već znali prije 10-ak dana trebali su obavijestiti sud, a ne da se po peti put odlaže i da se na neki način ljudi u pritvoru maltretiraju. Potpuno nepotrebno. Ako već postoji nesporazum između DORH-a i suda, onda se prema sudu treba postupati korektno - kazao je Čedo Prodanović, odvjetnik Marine Lovrić Merzel.

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Voltaire_ 27.04.2018.

    Casni ? Kojo ce donjeti dluku, ne mogu se dogovoriti za podjelu love za oslobodjenje doticne gospodje . Strava.

  • NivesG 27.04.2018.

    Ovo dvoje odvjetnika je država u državi.

  • MaricaPusic 27.04.2018.

    Naravno da je odgodjena,zastitnici su jos uvijek dovoljno utjecajni, a i novca ima dovoljno!!U Hrvatskoj se sudi samo sirotinji kako bi se zemlja sto prije ispraznila.Pitanje je samo ZA KOGA SE MORA ISPRAZNIT?? Vrijeme ce pokazat kao i uvijek do sada.Mnogo je zainteresiranih za hrvatsku bilo kroz povijest,a povijest se ponavlja,zar ne?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare