To je to što me zanima!

Poplava u bolnici: ‘Voda je doprla do vrijednih uređaja’

ZAGREB: Danas u zoru u Kliničkoj bolnici Sveti Duh pukla je cijev i voda je doprla do prostorije za snimanje. Nije poznato je li se koji od radioloških uređaja pokvario
Vidi originalni članak

Širio se nesnosan smrad cijelim Zavodom za radiologiju i razmišljalo se da ga zatvore, ali šef je odlučio da će nastaviti s radom, rekao nam je djelatnik Kliničke bolnice Sv. Duh u Zagrebu.

Danas u zoru pukla je cijev, a voda je doprla do prostorije za snimanje. Ne zna se je li se koji od radioloških uređaja pokvario.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ohne 14.11.2017.

    kakva cijev, vodovodna ili kanalizacijska , ovo zbrda zdola opet

  • ZZ on top 14.11.2017.

    Divim se cijelom osoblju bolnice! Od spremačice do svakog doktora pojedinačno! Raditi u takvom deprimirajucem okruženju punom hodnika sa kojih padaju oplate i kapa sa gotovo svake cijevi, je stvarno vrijedno divljenja. Ova je bolnica preslika drzave: fasada uređena, a unutrašnjost se doslovno raspada ! Moj duboki naklon osoblju bolnice! Ono što je najtužnije - sve su nam bolnice u sličnom ili još gorem stanju. Sramota!

  • hipron 14.11.2017.

    Bolnica je sagrađena ( kao i sve druge ) za vrijeme Zločinca TITA,,,a kako se Tito već gotovo 30 posljednjih godina nije pobrinuo za dotajale komunalne cijevi,,,iste su u katastrofalnom stanju,strawa

Komentiraj...
Vidi sve komentare