To je to što me zanima!

Poplava u Zagrebu: Pucale vodovodne cijevi po gradu

Građani su u panici pozvali vatrogasce. Na ulici je bilo oko pola metra vode. Oko 6.30 ujutro vatrogasci su uspjeli ispumpati vodu s ulica
Vidi originalni članak

Vode je bilo do koljena. Bujica je ulazila u ulaze obližnjih zgrada, ispričao nam je čitatelj Alan Hamaček, autor fotografija.
Čak su dva sata vatrogasci u utorak rano ujutro ispumpavali vodu iz ulice u zagrebačkim Gajnicama. Pozvali su ih stanari koji su se bojali da ujutro neće moći izaći iz svojih stanova zbog gotovo pola metra vode koja je poplavila ulicu.
- Kvar na cijevima je nastao najvjerojatnije zbog njihove starosti. Voda je zbog jakog pritiska šikljala na sve strane i prilično poplavila ulicu, ali uspjeli smo je sanirati - rekli su u Vodovodu. Procijenili su da materijalna šteta nije velika, a pomogli su im i vatrogasci. Cijevi bi trebali popraviti u poslijepodnevnim satima. U Zagrebu su cijevi u ponedjeljak ujutro popucale i na Savskoj cesti, na Ribnjaku i Medveščaku. Voda se izlila i po Prilazu baruna Filipovića na Črnomercu. Radnici na svim navedenim lokacijama popravljaju cijevi i saniraju štetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 30.12.2008.

    ronioci iz Arene sele u Gajnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare