To je to što me zanima!

Bujice blokirale Istarski ipsilon: Vozila su zapela u blatu i vodi

Jaka vodena bujica poplavila je dionicu Istarskog ipsilona kod odmorišta Bačve te cijelu dionicu Višnjan-Baderna. Zbog visoke vode, ali i blata, nekoliko vozila zapelo je na cesti
Vidi originalni članak

Drama na cestama u dijelu Istre.Vodene bujice kod odmorišta Bačva poplavile su Istarski ipsilon. Na prometnici je, kako doznajemo oko pola metra vode.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na tom potezu je oko pola metra vode, pa su intervenirali vatrogasci. Zajedno s djelatnicima Bina Istre sam na mjestu događaja kako bi u sto kraćem roku otklonili otklonili problem.

Na sreću nema ozlijeđenih, a vatrogasci imaju još intervencija zbog nadiranja vode u prostorije - rekao je Dino Koglevac, zapovjednik istarskih vatrogasaca.

POGLEDAJTE GALERIJU: 

Promet je na ipsilonu blokiran, a kako javlja IstraMet, nekoliko vozila je zapelo u vodi. I na području Livada te Motovuna na pojedinim mjestima su se zbog jake kiše stvorile vodene bujice, pa vatrogasci zasigurno imaju pune ruke posla. 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

 

U samo 30 minuta velika količina padalina u Livadama stvorila je mještanima velike probleme. Poplavio je i poznati restoran Zigante koji je morao prestati s posluživanjem gostiju. Poplavile su i kuće mještana, a auti se kroz novonastalu vodenu bujicu jedva probijaju, piše Večernji list

POTOPLJENI DIJELOVI GRADA Olujno nevrijeme u Karlovcu: Muškarca su spašavali iz vode

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ćeprolje 07.06.2018.

    Zadesilo ih ono ćemu su se drugima smijali -uraaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • pravica3 07.06.2018.

    to je kad nam ceste grade amateri...danas nemamo stručnjake za niskogradnju, svi rade sve, tko što stigne, tko zgrabi kakav ugovor/posao...struka u hrvata više nije bitna....bitno da se potroši lova iz EU jer se mora...inače si zablokiran za buduća pametnija i stručnija ulaganja...i eto, to su očito posljedice, uz malu "pomoć" ovoga odozgo

  • tuti fruti 13 07.06.2018.

    Lako napisti bujica blokira ipsilon ,a niko ne pita projektante koji su nacrtali nacrt i napravili troškovnik.Gdje su pare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare