To je to što me zanima!

Popovac: Do 1. listopada pretplata ostaje 80 kuna

Ravnatelj HRT-a se sastao s premijerkom Kosor. Dogovorili su da pristojba od 80 kn ostaje do 1. listopada. Tada će opet pregovarati s Vladom
Vidi originalni članak

Pristojba od 80 kuna plaćat će se do 1. listopada. Tada ćemo Vladi prezentirati plan restrukturiranja HRT-a te ćemo ponovo otvoriti pregovore o visini pristojbe i o modalitetima vraćanja dugova iz proteklih razdoblja, rekao je za Večernji list  v.d. glavnoga ravnatelja HRT-a Josip Popovac nakon što se u ponedjeljak sastao s premijerkom Jadrankom Kosor te ministrima Đurom Popijačem i Božom Biškupićem. Vlada je podsjetimo htjela smanjiti RTV pristojbu s 80 na 60 kuna. To je ujedinilo sve HTV-ovce, a poslali su i notu Europskoj radiodifuznoj uniji (EBU) ističući da pristojba čini gotovo 80 posto njihovih prihoda, te će da bi ih njeno smanjenje za 25 posto već tijekom ljeta onemogućilo da budu javna radiotelevizija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 14.06.2010.

    I jos je lik stavi nik glupavi!

  • mrgud10 14.06.2010.

    kad ja mom gazdi nisam produktivan dobijem smanjenje place s mogucnoscu otkaza.kad oni nisu produktivni dobiju vecu pretplatu!!!jednostavno.kako zive nova tv.rtl.kako mzive mnogobrojna radija po hrvatskoj,lokalne televizije...ajmo i za nih skupjati pretplatu pa cemo imati jos vise guvana za gledati.nebrinite da cete nesto propustiti,bit ce repriza reprize.

  • mrgud10 14.06.2010.

    neka kodiraju program pa ko ih hhoce gledati neka placa.e,a sto je s hrt+.i njega placamo a ne gledamo?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare