To je to što me zanima!

Poražavajuće: Broj putnika na željeznicama pao za 12 posto

I dok se u putničkom prijevozu pad zaredao iz mjeseca u mjesec i ove godine, istovremeno su u prijevozu roba počeli dizati prijevoz, objavljeno je u četvrtak
Vidi originalni članak

Broj putnika na željeznicama pao je za drastičnih 12 posto u odnosu na prošlu godinu, dok je količina prevezenog tereta pala za tri posto.

Podaci su to koje je objavila Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti i odnose se na usporedbu drugog kvartala ove i prošle godine. I dok se u putničkom prijevozu pad zaredao iz mjeseca u mjesec i ove godine, istovremeno su u prijevozu roba počeli dizati prijevoz. Tako je u drugom kvartalu ove godine prevezeno deset posto više roba u odnosu na prvi kvartal.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Linz 16.09.2014.

    Pješke je jeftinije, a i bezbjednije,malo pa malo vagon isklizne sa tračnica. (rekao je Siniša Dončić Hajdaš za NewsBar)

  • Yansha 12.09.2014.

    ukinuli ste Pecs-Osijek. svaki dan na toj liniji bilo putnika. zato spierdalaj! (googlaj translate poljski). sami uništavate prijevoz.

  • dahhmal 12.09.2014.

    Glavno da oni imaju oko stotinu direktora a to kaj je karta bezobrazno skupa to kaj vlak oko 35 km putuje oko sat vremena,neki dan zelim otici u Zabok vlakom i pitao jel se moze gdje bicikl smjestiti moze ali karta za mene kosta oko 28 kuna dok bi u vlaku trebao dati za bicikl 30 kuna uglavnom kad si razmislim pa brze ja vozim bicikl nego kaj vlak ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare