To je to što me zanima!

Poreč: Potukli se psi, jednoga je muškarac izudarao mačetom

Policija će protiv obojice podnijeti prekršajnu prijavu a 35-godišnjaka će prijaviti i radi počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju. Što se desilo psu koji je udaran mačetom, ne zna se
Vidi originalni članak

Porečka je policija, radi držanja životinja bez nadzora te narušavanja javnog reda i mira, prijavila dvojicu muškaraca. Naime, u utorak oko 20 sati, u naselju Stancija Vodopija, 41-godišnjak je bez povodca šetao njemačkog ovčara, koji je napao i ugrizao za vrat križanca škotskog ovčara, kojeg je, također bez povodca, šetao muškarac (35).  

Mlađi muškarac tada je uzeo mačetu koju je nosio sa sobom te je nekoliko puta udario njemačkog ovčara, a potom su 41-godišnjak i 35-godišnjak počeli vikati. 

Policija će protiv obojice podnijeti prekršajnu prijavu a 35-godišnjaka će prijaviti i radi počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju.

Što se dogodilo psu koji je udaran mačetom, nitko od tri veterinarskih stanica u Poreču ne zna, a odgovorni tvrde da nisu zaprimili niti jednog psa s ozljedama takve vrste. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lipomoremoje 06.09.2018.

    fifi idemo u šetnju.... di su mi ključevi, mobitel, novčanik, mačeta......

  • rekonstrukcija 05.09.2018.

    čovjek je nosao mačetu za slučaj da naleti na nekog političara, kad ono... psi se zakačili

  • hordak_1 05.09.2018.

    kako se psi mogu "potući"? A pod broj dva, tko je pisao ovaj članak? Piše da je lik šetao psa, pa je zatim uzeo mačetu? Otkud ju je uzeo ako je šetao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare