To je to što me zanima!

Poreč: Ženu (79) usmrtio na mjestu vozač Toyote

Starica Lidija Putnik (79) preminula je u pulskoj Općoj bolnici. Nepuna dva sata prije smrti, starica je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći
Vidi originalni članak

Starica Lidija Putnik (79) preminula je u petak navečer nešto iza 19 sati u pulskoj Općoj bolnici. Nepuna dva sata prije smrti, starica je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u središtu Poreča pokraj trgovačkog centra La Coop. Na nju je, kažu u policiji, van pješačkog prijelaza sa svojim terencem Toyota Rav naletio 51-godišnji V. Bratović iz Kaštelira pokraj Poreča koji nije bio pijan. Od siline udarca starica je doslovce otklizala  desetak metara po mokrom kolniku. Ozljede su bile smrtonosne.
- Uzrok nesreće je prevelika brzina, kaže Gordana Ostović iz istarske policije. Istražni sudac Županijskog suda u Puli je poradi točnog utvrđivanja uzroka smrti naložio obdukciju tijela preminule.
Starica Lidija je 40. ovogodišnja žrtva prometnih nesreća na istarskim cestama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gardy 08.12.2007.

    budala je vozio 110 km/h

  • gardy 08.12.2007.

    nije bio pijan nego lud..od siline udarca,,kažete..to znaći da je vozio bar 100 na sat.zar budala treba biti još i pijana da nekoga ubije.kurvin sin je vozio kao manijak i zato je ubio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare