To je to što me zanima!

Porezna nagrađuje: Skupljaj račune i osvoji 25.000 kuna

Igra “A gdje je račun?” namijenjena je Česima. Traje do 7. listopada, a nagrada je ljetovanje. Ostali stranci do 9. listopada mogu igrati igru “Molim račun!”
Vidi originalni članak

Nagradna igra “Traži račune i ulovi kune” trajat će do 8. travnja 2016. godine. Za sudjelovanje treba skupiti 20 računa i poslati ih na adresu Hrvatske lutrije. Glavna nagrada je 25.000 kuna

Igra “A gdje je račun?” namijenjena je Česima. Traje do 7. listopada, a nagrada je ljetovanje vrijedno 15.000 kuna. Ostali stranci do 9. listopada mogu zaigrati igru “Molim račun!”. S 20 sakupljenih računa mogu osvojiti ljetovanje.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Hiroo_Onoda 03.08.2015.

    Neka se sami pobrinu za naplatu. Zar bi trebali cinkarit za neku neizvjesnu crkavicu od nagrade? Uostalom da i uspiju skupit duplo više poreza spiskali bi ga kao i sve do sada, a narod nebi živio niti trunčicu bolje.

  • KANIBAL24h 03.08.2015.

    hahahahaha

  • šator 02.08.2015.

    odmah mi je novcanik pun,cega racuna,koliko racuna 20. to moram skupljati 4,godine jer koliko racuna dobijem ne moram ,se sekirati jer taman skupim i promjeni se vlast,bilo bi dosta i pet racuna ,da nam daju vise nagrada,to mi je macak u vrecici,ako se rade kao ovi sto daju svojima onda necu dobiti jos 4,godine i ne isplati se gomilati racune u punom novcaniku ,nego ih lagano baciti u kos , a oni neka plate svoje inspekcije ,jer sada rade ,malo kada dodu turisti ,i strani da zarade kune za par dana nece skupiti niti jedan jer ,nece dolaziti po lovu hrvatsku ako ih izvuku ,a to ce biti nikada..

Komentiraj...
Vidi sve komentare