To je to što me zanima!

Poruka Jadrolinije putnicima koji su zapeli u prometu: 'Neka razmišljaju o našim otocima'

Nadležne službe prate situaciju iz vikenda u vikend, a policija i Lučka uprava se trude. To ide polako, sporo, treba puno strpljenja i živaca, rekla je Jelena Ivulić iz Jadrolinije
Vidi originalni članak

Preko 80.000 putnika očekujemo kroz našu luku ovog vikenda te 16.000 vozila. Ovo je zadnji vikend u srpnju, ali i najudarniji. Danas je pritisak bio tijekom jutra, sada je malo lakše; rekla je Jelena Ivulić iz Jadrolinije za N1 i dodala kako su danas imali jednu dodatnu liniju za Supetar.

U Jadroliniji su zadovoljni jer su linije dupkom popunjene, a Ivulić kaže kako putnici koji su zapeli u gužvi trebaju razmišljati o tome da su na odmoru.

KOLONE VOZILA VIDEO Kaos na A1 ne prestaje: Gužve i zastoji u smjeru mora

- Očekujemo još dva naredna vikenda da budu poput ovog sada, a sve je slično kao 2019. godine. Gužve su velike, s partnerima i Lučkom upravom dajemo sve od sebe u našoj maloj luci - svi su mađioničari, s obzirom na to kako sve uspijevaju složiti. Prodajno osoblje je 24 sata na raspolaganju putnicima - rekla je Ivulić.

- Nadležne službe prate situaciju iz vikenda u vikend, a policija i Lučka uprava se trude. To ide polako, sporo, treba puno strpljenja i živaca. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama doći do nekog boljeg rješenja - rekla je Ivulić i dodala kako se nada da će se gužve u budućnosti smanjiti.

POSVUDA KOLONE I ZASTOJI Pogledajte video gužvi na A1: Vozi se u beskrajnim kolonama, MUP je objavio snimke iz zraka

- Ovu godinu uspoređujemo s 2019. godinom. Linija za Supetar je premašila brojke iz 2019. za 10 posto, a i druge su tu negdje. Lijepo je krenulo od početka ljeta i vjerujemo da ćemo dosegnuti i premašiti 2019. godinu - rekla je Ivulić.

Poslala je i poruku putnicima.

- Puno strpljenja, živaca, neka razmišljaju o tome da su na odmoru, da ih čekaju naši prekrasni otoci, hrana… - poručila je Ivulić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • KEOPS 2003 31.07.2022.

    Split je najjači, najlipši i najluđi grad u Hrvatskoj. Bez obzira na to koja je stranka na vlasti, Splićani žive svoj život. Živio  Splite u dišpet svim   neznalicama   dobrega života !

  • jozicalen9 31.07.2022.

    Nema više gospodina Mrvice k9ji se sav posvetio svom poslu i putnicima, i rješavo sve problema, a ova samo prića i lupeta.

  • marley01 30.07.2022.

    Meni su turisti fascinantni,nešto što mi uzimamo zdravo za gotovo,oni pak ne....Znamenitost grada,dakle,slikaju iz svih mogućih perspektiva... .....Neka ljudi uživaju,kad mogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare