To je to što me zanima!

Poruka ministra školarcima: U znanju je moć, postanite moćni

Povodom početka nastave ministar obrazovanja Željko Jovanović snimio je video poruku učenicima u kojoj im poručuje - u znanju je moć. Video je na YouTubeu
Vidi originalni članak

Prvi je dan škole i u klupe sjeda 500.000 učenika, među kojima je oko 40.000 prvašića. Povodom početka nastave ministar obrazovanja Željko Jovanović snimio je video poruku učenicima u kojoj im poručuje - u znanju je moć.

"Drage učenice i učenici, počinje još jedna školska godina. Nadam se da ste se odmorili i da ćete svojim trudom i zalaganjem tijekom godine ostvariti najbolje rezultate.

Učite, jer svojim radom stvarate temelje za ostvarivanje svojih želja i ciljeva u budućnosti. Zadaća Ministarstva, mene i mojih suradnika je stvoriti uvjete u kojima možete ostvariti svoj potencijal. Kažu, od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba. Želim vam da vam zaista bude najljepše, želim vam sretan prvi dan škole i uspješnu školsku godinu i vama i vašim učiteljima i nastavnicima, ravnateljima i roditeljima.

Ne zaboravite nikada: "U znanju je moć, postanite moćni!", poručio je ministar u video-poruci koju možete pogledati u prilogu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bubamara2103 02.09.2013.

    Ovaj je stvarno puko, ovoliko se niti Seve ne naslikava po novinama!

  • denisber 02.09.2013.

    Ajde Jovica ko tebe još sluša uopče

  • bombus 02.09.2013.

    slabo prikriveni GOVOR MRŽNJE tzv Hrvatskog ministra

Komentiraj...
Vidi sve komentare