To je to što me zanima!

Posadio tisuće cvjetova i tako je razveselio slijepu suprugu

Japan: Gospođa Kuroki je oslijepila i postala tužna. Njezin je surpug za nju u vrtu posadio cvijeće i privukao tisuće turista. Žena sada uživa u mirisu i razgovoru s ljudima
Vidi originalni članak

Gospodin Kuroki iz Japana je kako bi razveselio svoju slijepu ženu u njihovom dvorištu napravio vrt od cvijeća. Par je kućicu kupio 1956. godine i napravio svoju farmu. Imali su i do 60 krava. Sanjali su da će, kada ostare, proputovati cijelu zemlju. No nakon 30 godina braka u dobi od 52 godine gospođa Kuroki je oslijepila. Povukla se u sebe i postala žalosna. Njezinom je suprugu bilo teško gledati kao žena pati. Odlučio ju je razveseliti i cijeli Japan dovesti k njoj. Posadio je puzavi jastučasti plamenac. Cvijeće je prekrilo gotovo svaki slobodan komadić njihovog dvorišta.

U ožujku i travnju svaki dan ih posjeti oko 7000 ljudi. Gospođa Kuroki opet je vesela. Iako ne vidi cvijeće osjeti njihov miris, a dolaze joj tisuće ljudi iz cijelog Japana s kojima može razgovarati, piše Odditycentral. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ines_ 21.02.2016.

    Japan je Japan. Tamo svijet stane zbog ljepote trešnjinog cvijeta. U Hrvatskoj je , u ime ljubavi, sadi kupus, salata , krumpir, brokula i svašta nešto. Nema ovdje takvih neobičnih ljubavnika.

  • Babyloader 21.02.2016.

    evo jednog od primjera prave ljubavi...za one koji gledaju svijet samo kroz novac i luksuz i misle da ih to čini sretnim..

  • krmak5 21.02.2016.

    Vidim li samo ja veliku gramatičku grešku u naslovu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare