To je to što me zanima!

Poskliznuo se: Muškarac pao s ljestvi i na mjestu preminuo

Muškarac je pao s krova kuće u Sesvetama. U noći na petak učenik (15) je pao s balkona prvog kata hotela Alem u Baškom polju. Moguće da je mjesečario
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 16 sati u Planinskoj ulici u Sesvetama I. V. (60) popeo se na krov kuće u izgradnji i pregledavao armaturu. Ljestvama se popeo na kat i prilikom silaska pao s 3,4 metra visine. Na mjestu je preminuo.  

Dječak pao s balkona i teško se ozlijedio

U noći na petak oko 1.15 sati S. Č. (15), učenik osmog razreda iz Sarajeva, pao je s prvog kata hotela Alem u Baškom polju. U sobu hotela zaključali su ga cimeri u sobi te je otišao spavati. Probudio se u bolovima na tlu ispred hotela.

Nije bio pod utjecajem alkohola te je moguće da je u snu prekoračio balkonsku ogradu. S 40 školskih kolega i nastavnika bio je na ekskurziji. Učenik je prebačen u splitsku bolnicu gdje mu je utvrđen prijelom lijevog kuka, ozljede glave i potres mozga.  


Idi na 24sata

Komentari 4

  • andi_1 11.05.2012.

    Danas jesi, sutra nisi....jedino pravedno što nas sve čeka ali...... Naravno da mi žao čovjeka jer još nije imo godine za odlazak od svojih najmilijih stoga moje iskreno saučešće obitelji a njemu pokoj vječni. Dečku koji je nesretno pao želim što brži oporavak !

  • komikaza 11.05.2012.

    Dešava se. Za deset minuta vec zaboravljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare