To je to što me zanima!

'Poskupili su čelik i nafta pa je i kilometar autoceste bio skuplji'

U Konstruktoru su se očitovali o sumnjama da su izvlačili novac iz HAC-a prilikom gradnje dionice Dugopolje- Ravča. Kažu kako su porasle cijene nafte i čelika
Vidi originalni članak

Izvođač radova Konstruktor i nadzornik IGH su se očitovali o sumnjama da su izvlačili novac iz HAC-a prilikom gradnje dionice autoceste od Dugopolja do Ravče. U Konstruktoru tvrde kako je izgradnja kilometra autoceste poskupjela zbog drastičnog povećanja cijena nafte, čelika i cementa od čak 200 posto, piše Dnevnik. hr.  

Kažu i kako je kilometar dionice od Dugopolja do Šestanovca stajao šest milijuna kuna što je minimalna cijena za teren kojim prolazi cesta s puno tunela i mostova. U IGH pak kažu kako je cijena isključivo u ingerenciji investitora te da oni kao nadzor nisu mogli utjecati na povećanje troškova u pogledu cijene gradnje.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rosa110 12.01.2011.

    Ako planirate ovu argumentaciju koristiti na sudu lose vam se pise. Ipak ste propustili priliku da se hrvatskoj javnosti obratite rijecime: "Ispricavamo se. Stvarno smo pretjerali, ali utjecaj Sanadera, Kalmete,......bio je prejak za nas."

  • ciara46 12.01.2011.

    Ministar treba znati, laže da nije znao, riba smrdi od glave, a čisti od repa kao što je to kod nas praksa. Dokle god Hrvati ne vide čelne, koji su glavni u svemu, osuđene, ništa od pravde.

  • pacijent 12.01.2011.

    to je stvarno jadno kad narod nema povijerenja u ljude koje su birali!! da ih tako iznevijere i prevare te okradu i na kraju pojeo vuk magarca!! onih kojh se boje njima su dali debele penzije i dobra radna mijesta kao nekad u komunizmu a ostali gledajte u nebo!!mislim da se Hrvatska sastoji ne samo od tako zvanih branitelja kojih ima pola milijona u penziji nego i ostalih mladih ljudi i gradana koji drze ovu drzavu i placaju uredno poreze i rade te dobiju svoje place svakih 3 mijeseca a neki i nikad !! sramota sramota za drzavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare