To je to što me zanima!

Poslali mail vjernicima: Borite se protiv zdravstvenog odgoja

Crkva je poslala mail vjernicima u kojem ih traži da kritiziraju Ministarstvo zbog seksualnog odgoja u školama. Poslali su im upute što točno i kako treba kritizirati
Vidi originalni članak

Neokatekumenski centar Zagrebačke nadbiskupije je brojnim vjernicima poslao mail u kojem ih poziva da Ministarstvo obrazovanja zatrpaju s primjedbama na Kurikulum zdravstvenog odgoja, piše Jutarnji list. 

U mailu vjernike pozivaju na poslušnost biskupima te ih traže da kritiziraju "nametnuti spolni odgoj" te da i druge obavijeste o  javnoj raspravi o uvođenju Zdravstvenog odgoja koja traje do 30. lipnja. 

Za Crkvu je najsporniji 4. modul koji govori o spolnosti, a u mailu se vjernicima sugeriraju i upute za borbu protiv tog modula. Najviše kritika Crkva ima na račun kontracepcije, masturbacije i na temu homoseksualaca.  

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 260

  • Vjerujem_1 27.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • meri1967 27.06.2013.

    a jel ima crkva kakve kritike na temu pedofila i izvlaacenja novaca siromasnom narodu????????????

  • Stingray 27.06.2013.

    Kad se razbolite odite u crkvu umrijet na pragu

Komentiraj...
Vidi sve komentare