To je to što me zanima!

'Poslovnik mi nije dopustio govoriti, zato sam šutio 5 sati'

Šef HDZ-a rekao je kako na aktualnom prijepodnevu u Saboru premijer ni na jedno pitanje nije odgovorio suvislo, te da je samo održao predstavu u svom stilu
Vidi originalni članak

Dan nakon aktualnog prijepodneva u Saboru, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko prokomentirao je prije svega ponašanje premijera Zorana Milanovića za kojeg je rekao da je održao zanimljivu predstavu u svom stilu. 

- On nije odgovorio ni na jedno pitanje suvislo, svaki odgovor je počeo s uvredama i osobnim napadom na čovjeka koji postavlja pitanje. Mislim da je njemu ta predstava bila potrebna da nađe alibi za svoj sljedeći poraz, rekao je Karamarko, a prenosi Dnevnik.hr.

Kako tvrdi, ključni trenutak u Saboru bila je Milanovićeva rečenica da će se po pitanju ratifikacije sporazuma Tuđman-Izetbegović glasovati dvotrećinskom većinom. Dodao je da kako je Neven Mimica donedavno inzistirao na glasovanju kvalificiranom većinom, a na kraju su se ipak odlučili za dvotrećinsku.

- To znači da je ovo njihov drugi poraz. HDZ 2- koalicija 0,  Pelješki most -1:0, ratifikacija 2-0, rekao je Karamarko.

Za Večernji list Karamarko je objasnio zašto je u Saboru šutio pet sati dok je premijer 'prao' HDZ. Brani se kako mu saborski poslovnik nije dopuštao govoriti.

- Prema poslovniku imamo pravo na 12 pitanja, a u Klubu HDZ-a ih je bilo pedesetak. Izabrali smo 12 koja će se postaviti i nisam se gurao da budem među njima – objasnio je Karamarko. Dodao je i kako su zastupnici HDZ-a zamalo napustili sjednicu, i to kada je Milanović govorio o Davoru Stieru aludirajući na to da nije odrastao u Hrvatskoj,objasnio je Karamarko i dodao da su odlučili odgledati Milanovića do kraja kako bi nacija vidjela kakvog premijera imamo i koji su mu dometi.


Idi na 24sata

Komentari 47

  • melti 20.09.2012.

    nije to sto ti poslovnik nije dopustio da govoris, nego sto si se ti bojao istine, a i bogami nisi imao sta za reci jer i da si nesto rekao zalio bi

  • pituguli 20.09.2012.

    na slici je po prvi put zbunjena sova,a ne tužna sova

  • dahhmal 20.09.2012.

    Do sad ti je bio posao da slušaš, ali ovaj novi posao je javi se javi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare