To je to što me zanima!

Posrnuli vrlički bankar bježao s milijunima klijenata: Sada su ga osudili na 4 godine zatvora

Djaković je tako sada i pravomoćno osuđen na četiri godine i šest mjeseci,a u roku od petnaest dana od pravomoćnosti presude mora o OTP banci Hrvatska vratiti oko,1,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Vrličkog bankara Srđana Djakovića (61) osudili su na četiri godine i šest mjeseci zatvora jer je oštetio OTP banku za najmanje 10,2 milijuna kuna te još 86.939 švicarskih franaka i 60.000 eura. 

U roku od petnaest dana od pravomoćnosti presude mora o OTP banci Hrvatska vratiti oko,1,5 milijuna eura.

NOVA-STARA ODLUKA SUDA Denis Buntić ostaje na slobodi, sud u Ljubuškom na kojem mu radi mama opet odbio pritvor

U zatvorsku kaznu mu je uračunato pola godine koje je proveo u istražnom zatvoru, iz kojeg je izišao krajem travnja 2020. godine, kad je uplatio jamčevinu od 200.000 kuna. 

Pravomoćno je tako proglašen krivim za četiri kaznena djela pronevjere i tri kaznena djela krivotvorenja službene isprava.

NAVIJAČKI DERBI NA TRIBINAMA FOTO Boysi podržali zatočene u Grčkoj pa izvrijeđali Ivana Leku, Torcida oštro osudila dinamovce

Bankar koji je pobjegao s 11 milijuna kuna skrivao se u BiH deset dana i na kraju predao, a nakon uhićenja su pronašli dva milijuna kuna, no istragom je otkrivena sumnja u još kaznenih djela. 

KAZNENO PRIJAVLJEN Priveli i trećeg zaštitara koji je sudjelovao u premlaćivanju mladića ispred kluba H2O

Osim pronevjere novca iz poslovnice u studenom 2019. godine, kada je Srki iz sefa odnio 11,5 milijuna kuna teretilo ga se da je tijekom godina mešetario novcem klijenata. Među njima su dvije žene kojima je dao dio novca prije bijega, a treći je klijent u međuvremenu preminuo.  Taj je novac vraćen banci koja je obeštetila klijente. Navodilo se i da je uzimao novac s depozita klijentice..

Idi na 24sata

Komentari 11

  • melin51 02.10.2023.

    Lako je posrunti pod okriljem Hrvatske zastave.

  • 02.10.2023.

    Za 1.5 miliona eura i ja bih 4,5 godine u zatvor jer ovaj neće ni cent vratiti !

  • 02.10.2023.

    Mora vratiti . Sto ako nece 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare