To je to što me zanima!

Poštara napao pas, vlasnik ga još htio ubiti kamenom

Hvar: Nakon tučnjave zbog psa, Vjekoslav T.(31) je na auto Rosana D.(51) bacio kamen. Rosano ga je udario autom te ga pokušao ubiti kamenom
Vidi originalni članak

Poštar iz Starigrada Vjekoslav T. (31) teško je ozlijeđen u srijedu oko 10 sati u Rudinama na Hvaru. Potukao se sa splitskim pomorcem Rosanom D.(51) nakon što ga je napao njegov pas dok je raznosio poštu. Nakon naguravanja i tučnjave Rosano je pokušao otići svojim Saabom, ali poštar je pogodio auto kamenom. Rosano se okrenuo i namjerno naletio na moped na kojem je bio poštar. Od udarca je Vjekoslav pao preko kamenog suhozida. Razjareni Rosano skočio je na poštara koji je ležao na podu i udario ga kamenom u glavu. Vikao je 'Ubit ću te, sad te moram ubiti.' Željko H.R. koji se tu slučajno zatekao, spriječio je da ga još jednom ne lupi kamenom. Poštar je potom prevezen u KBC Split gdje su mu utvrdili prijelom lijeve podlaktice i desne lopatice te ozljede glave i prsa. Operiran je i nije životno ugrožen. Oporavlja se na odjelu traumatologije. Rosano D. koji je policiji poznat otprije po desetak kaznenih djela, od krađa i obiteljskog nasilja, uhićen je uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. Nakon kriminalističke obrade privest će ga istražnom sucu u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • limun 17.07.2009.

    a dobro,ali nije niti poštar bez grijeha,jer ga pogodio tipu auto kamenom.

  • zagreb75 16.07.2009.

    crnabitanga,koji si ti car čovječe!!!!

  • gladijator 16.07.2009.

    Ma čekaj, čekaj, malo! Pas ga je napao, ok! Vlasnik je kriv! Poštar ga je vjerovatno nemilice vrijeđao dok je ovaj sklanjao psa. Čovjeku je digao živce i počeli su se naguravati. Pomorac je vidio da se sa budalom nema smisla svađati i da pametniji popušta, ušao u auto s namjerom da ide ča, ali ovaj se nije zadovoljio sa naguravanjem več ga je gađao kamenom i razbio mu auto! Razbijen auto je bila ta kap koja je prelila čašu!!! Ja mislim da Vlasnik psa nije toliko kriv! Kriv je, pretjerao je , ali ne baš toliko. Neznam kako bi ja reagirao na njegovom mjestu, da mi netko kamenom razbije auto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare