To je to što me zanima!

Poštari na meti razbojnika: Ukrali im ukupno 40.600 kuna

Prvo su u Sigetu dva razbojnika poštaru ukrali 600 kn, a sat kasnije na Trnju je drugi poštar ostao bez 40.000 kuna. Ne zna se je li riječ o istim razbojnicima
Vidi originalni članak

Daj novce, imamo pištolj, kazali su prestravljenom poštaru (49) dvojica razbojnika. Dočekali su ga u petak u 8.50 sati u ulazu u stambenu zgradu u zagrebačkom Sigetu. Prijeteći mu pištoljem i nožem uzeli su mu torbu sa poštom i oko 600 kuna.  Jedan razbojnik je bio maskiran, drugi nije.

Samo sat vremena kasnije u Trnju se još jedan se poštar (44) suočio sa razbojnicima. Prijeteći mu šakama, dvojica razbojnika sa šalom na licima srušili su ga na pod i oteli mu oko 40.000 kuna. 

Ne zna se je li riječ o istim razbojnicima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Linz 07.12.2014.

    Koji bezobrazluk.....Lopovi, ne kradite ; država ne voli konkurenciju !!!

  • shubydooooo 07.12.2014.

    prije su postari imali problema samo sa psima i tu i tamo neki napad pa su masivno otimali mirovine onda je to stalo evo sad opet krecu napadina njih samo zato da ljudima donesu novac na ruke da im drzava ne uzme i to malo crkavice sta primaju s kojom jedva prezivljavaju

  • LIJEPA LI SI 07.12.2014.

    Nekad se postarima radovalo,a danas ne . Danas nose samo racune,kazne i ovrhe pa ih sad vise nitko ne voli i ne zeli u svom dvoristu,mada ljudi nisu krivi,samo rade svoj posao .

Komentiraj...
Vidi sve komentare