To je to što me zanima!

Postavili bombu pod auto suvlasnika (39) Princessa

Zagreb: Suvlasnik kluba Princess dobio je SMS poruku da mu je pod autom bomba. Pirotehničari su utvrdili da se ne bi aktivirala kad bi krenuo
Vidi originalni članak

Pod automobil Antuna Dobre (39) nepoznati počinitelj postavio je u noći na petak između 1 i 3 sata bombu, o čemu su ga obavijestili SMS porukom. Bombu su postavili pod auto u Hebrangovoj ulici u Zagrebu, a na teren su izašli policajci i pirotehničari. Utvrdili su da se bomba ne bi aktivirala u trenutku kada bi Hyundai terenac šibenskih registracija krenuo. Prema prvim neslužbenim informacijama bliskim istrazi, bombu najvjerojatnije ipak nije postavio amater. Policija zasad sumnja da je bomba bila postavljena samo kako bi zastrašila suvlasnika noćnog kluba Princess, pa joj nije ni bio cilj da se aktivira.
- Broj na mobitelu, s kojeg mi je netko poslao SMS poruku da mi je bomba pod autom, je ostao vidljiv. Ne znam čiji je to broj. Otišao sam do auta i stvarno vidio bombu - rekao nam je Antun Dobra. Cijelu je noć proveo u policiji. Tvrdi da nema pojma tko mu je to i zašto napravio.
- Nema šanse da je to netko od nezadovoljnih gostiju, to je nešto treće - "priznao" je Dobra. Što treće, nije želio reći.
- Policija mi ne da pričati - pravdao se Dobra. Kaže da se nije uplašio, da se zbog toga ne bude saginjao svaki put prije no što uđe u auto, ali je priznao da će biti oprezniji.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • robby01 24.07.2009.

    princess je klub sa egzoticnim plesacicama,al takve si mozhe tajkun priustit :D,to je mjesto gdje su 3 decka dobila racun od 28k kuna za bocu zblj sampanjca,drustvo ali samo drustvo triju mladih dama....objasnjenje:cure su si narucile 2 boce crystala extra.....i bilo je ili plati ili zovem decke ...ako se ne varam :D

  • tahuti 24.07.2009.

    \"mala država za bombaške igre.\"dođi te turisti........možda preživite.

  • rupicka 24.07.2009.

    AXLICA - je, samo sam ja to opisala kao kur'''raj pa mi je revni admin koji se valjda školovao u sjemeništu, to izbrisal:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare