To je to što me zanima!

Poštedjeli život osuđeniku koji je već preživio jedno vješanje

Alireza je preživio vješanje. Čekali su da se oporavi da ga opet smaknu. Ministar mu je ipak poštedio život da ne naruši ugled zemlje. Međutim, Alireza je pao u komu
Vidi originalni članak

Iranski ministar pravosuđa rekao je kako nema potrebe ponovno vješati osuđenika koji je preživio prvo vješanje, piše BBC. Mostafa Pourmohammadi smatra kako bi pogubljenje narušilo ugledu zemlje pa su pokleknuli pred molbama međunarodnih organizacija za obranu ljudskih prava. 

Osuđenik poznat samo kao Alireza osuđen je na smrt zbog preprodaje droge. Nakon što je 12 minuta visio na vješalu proglasili su ga mrtvim. Obitelj je došla po tijelo i pronašla ga živog u mrtvačnici. 

Prevezli su ga u bolnicu gdje su ga čuvali zatvorski čuvari i čekali da se oporavi kako bi ga mogli smaknuti. U međuvremenu je pao u komu.

Čekaju da se osuđenik oporavi kako bi ga mogli opet objesiti

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Alien007 24.10.2013.

    odlicno sad ce barem ako prezivi nastaviti starim poslom. Jednom ako te postede nemaju te pravo za isto vise ni osudit. Kaze serijatski zakon!!

  • Alien007 24.10.2013.

    Dobio je smrtnu kaznu zbog droge jer je to zapadni sistem zabave. A oni naravno mrze zapad, mada se nonstop bakcu s zapadom i iseljavaju milijune svojih na zapadne prostore. Pusto licemjerje tih serijatskih vukojebina.

  • DaneGlavosjek 24.10.2013.

    A i po Šerijatskom pravu se ne ponavlja smrtna kazna ako preživi jer se smatra da ga Bog neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare