To je to što me zanima!

Postigli dogovor: Thompson će uoči Oluje nastupati u Splitu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Thompson je ranijih godina na taj datum tradicionalno pjevao u Kninu, no gradonačelnik Marko Jelić prekinuo je tu praksu. Posljednje dvije godine za Oluju je pjevao u Slunju i Glini
Vidi originalni članak

Kako javlja N1, koncert Marka Perkovića Thompsona definitivno je potvrđen i bit će u subotu, 4. kolovoza, na splitskoj Rivi. Gradonačelnik Andro Krstulović Opara prošlog je tjedna novinarima najavio da se s pjevačem pregovara. tada je rekao kako ne zna koliki bi trebao biti trošak koncerta, ali da u proračunu za državne blagdane imaju predviđenih 1,5 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je kako nikoga, pa ni predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, nije zvao na koncert, ali su svi dobrodošli.

Podsjetimo, Thompson je ranijih godina za Oluju tradicionalno nastupao u Kninu ali tu praksu je prekinuo gradonačelnik Marko Jelić. Tako je pjevač 2017. za obljetnicu vojne akcije pjevao u Slunju, a 2018. u Glini.

 

Idi na 24sata

Komentari 204

  • Prva Proleterska 02.08.2019.

    Onda se pitate , kako ste sve manje popularni u Europi !

  • dalbon 31.07.2019.

    bilo bi lipo Tomsona gledat u kavezu zooa u St ali ni zivotinje bi povratjale poslije koncerta

  • ljubica ljubičica_1 31.07.2019.

    Znam ljude koji u svojim autima slušaju Tomsona a bome i Srpske cajke.Što mi je totalno nenormalno.U Splitu većinom mladi otvore prozor od auta a glaba trešti i to cajke .A oni će najviše biti na koncertu Tomsona.Meni je Tomson bija drag dok je bija rat.Ali njegovo vrime je prošlo.Mogu zamislit kolik budu došli izBosne i Hrvcgovine biće brojnija punlika od Dalmatinaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare