To je to što me zanima!

Postupak protiv Bandića zbog zapošljavanja Marićeva brata

Zagrebački holding je Povjerenstvu poslao odgovor da Svetimir Marić, brat ministra Marića, nije u radnom odnosu u Holdingu, no HZMO je potvrdio da je Marić zaposlen u ZET-u
Vidi originalni članak

Povjerenstvo o odlučivanju o sukobu interesa je na današnjoj sjednici raspravljalo o pokretanju postupka u četiri predmeta koja se odnose na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Dok su prve tri točke odbijene u četvrtoj točki je Povjerenstvo odlučilo pokrenuti postupak protiv Bandića. 

U četvrtoj točki je Bandić prijavljen zbog zapošljavanja Svetimira Marića, brata ministra Gorana Marića, u Zagrebačkom holdingu. Zagrebački holding je Povjerenstvu poslao odgovor da Svetimir Marić nije u radnom odnosu u Holdingu, no HZMO je potvrdio da je Marić zaposlen u ZET-u, podružnici Holdinga.

Predsjednica Povjerenstva Dalija Orešković se izuzela od odlučivanja u četvrtoj točki jer "poznaje osobu o kojoj se u predmetu radi".

Već ranije je Orešković objasnila da su Marićevi bili susjedi njezinih roditelja. 

Bandić je na odluku Povjerenstva burno reagirao.

- Neće Povjerenstvo odlučivati o kadrovskoj politici Grada - poručio je Bandić, piše Tportal

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • PRAVILO BROJ 8 15.11.2017.

    bolja bi bila izjava je... se,mogu kaj hocu

  • andrija 2 14.11.2017.

    Fenomen zvan Bandić je osoba koja je često javnosti simpatična i ponekad komična. Svakako si može pripisati niz zasluga kao gradonačelnik. Međutim ono što je činjenica! za kriminal i korupciju u koji je često umočen ,njemu je nažalost mjesto u Remetincu. To su činjenice,svidjelo se to nama ili ne.

  • Čarli1976 14.11.2017.

    Pa naravno da će Bosanac bosanca zaposliti, i tako nam je Zagreb prepun jarana, i polako dolazi do toga da ćemo mi Zagrepćanci morati ućiti bosanski jezik, prevladali su nas bosanci i bit ćemo sluge u svom Zagrebu, a naša mladost mora u Irsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare