To je to što me zanima!

Posvađali se, zatvorio djevojku u garažu pa joj prijetio smrću

Sve se odvijalo na području Solina, u obiteljskoj kući u kojoj je došlo do svađe koja je završila nasilno za 37-godišnjakinju. Srećom, nije ozlijeđena
Vidi originalni članak

Zbog sumnje u protupravno oduzimanje slobode i prijetnje smrću prijavljena su trojica muškaraca i dovedeni pritvorskom nadzorniku splitske policije.

Istražitelji sumnjaju kako su 41-godišnjak, koji je u romantičnoj vezi s 37-godišnjakinjom, s 51-godišnjakom i 27-godišnjakom nesretnu ženu na silu ugurali u garažu i prijetili joj likvidacijom. Sve se odvijalo na području Solina, u obiteljskoj kući u kojoj je došlo do svađe koja je završila nasilno za 37-godišnjakinju. Srećom, nije ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Šiiroki Brijeg 21.06.2018.

    a nisu je ni silovali,strawa

  • purgerica prva 21.06.2018.

    Kaj, opet sve gore stanje, kaj je tu Istambulska konvencija - zakazala! Ha, ha, ha! Doći će nas glave novi svjetski poredak, iluminati, IK, evo, čak i revija u dvorcu Trakošćan prošli vikend Matije Vujice pun simbola ZLOG, od rogova ovna na glavama manekenki do ilustracije inicijala njenog imena i prezimena (MV). Niš čudno, članica je karlovačke masonerije koja se skriva iza templarskog imena, pa Rotarija Zg, točnije masona. Jel vidite kud to ide, al i njoj krenulo, zanimljivo, u šesdesetoj godini života. Rekli bi, važno je PRIPADATI!

  • dejan004 21.06.2018.

    Opet split

Komentiraj...
Vidi sve komentare