To je to što me zanima!

Posvađali se zbog parkinga: Izbo mladića (17) i pobjegao

N.B. (20) je prigovorio skupini mladih jer su se parkirali točno na ulaz u bistro u Soblincu. Grupica prijatelja počela ga je provocirati te su se posvađali i potukli
Vidi originalni članak

N.B. (20) uhićen je u svom domu nakon što je oko pet sati ujutro u nedjelju na parkiralištu bistroa Miško u Soblincu izbo mladića (17). N.B. je prigovorio skupini mladih jer su se parkirali točno na ulaz u bistro. Grupica prijatelja počela ga je provocirati te su se posvađali i potukli. N.B. je tada još nepoznatim oštrim predmetom više puta u torzo ubo 17-godišnjaka. S teškim ozljedama prevezli su ga u KB Dubrava, dok je N.B. pobjegao kući gdje ga je policija brzo uhitila.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zelot 24.05.2011.

    Vrč ide na vodu dok se ne razbije. Tako i ovi 17godišnjaci traže probleme dok ih netko ne razbije. U ovom slučaju, izbode.

  • piletina03 24.05.2011.

    aj umjesto glupih komentara punih mržnje probajte misliti na dečka da sve prođe dobro s njim, i da i NB koji nije nasilnik ni osoba kojom ju predstavljate izvuče svoju pouku te da se ti mladi životi nastave normalno jer nitko ovakvu situaciju ne zaslužuje!!!!

  • JUSTIn 24.05.2011.

    prvo i osnovno nemaš ti kaj nosit nož ak ideš van! drugo i ne manje bitno NB je poznat ko bahata osoba i provokator, a još kad se napije postaje iznimno glup. To je čisti pokušaj ubojstva s namjerom i nadam se da će dugo odležati u buksi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare