To je to što me zanima!

Potjera u Jadranu: U gliseru su krijumčarili čak 1,7 tona droge!

Neslužbeno doznajemo kako su uhićena dva Albanca koji su prevozili marihuanu. Navodno su prošli nedaleko od otoka Palagruže kada ih je uhvatio hrvatski radar...
Vidi originalni članak

U prošli petak, 21. rujna u večernjim satima, hrvatska policija dojavila je talijanskim vlastima da se prema talijanskoj obali, gradu Pescara kreće  gumeni gliser.  Helikopter i čamac  Guardia di Finanza koji sudjeluju u operaciji Frontexa  'Themis',  odmah su upućeni kako bi presreli čamac za kojeg je postojala sumnja da su u njemu krijumčari droge.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon potjere čamac Guardia di Finanza  presreo je gliser na kojem je pronađeno 1,7  tona droge omotane u prozirne plastične pakete.  

- Talijanske vlasti uhitile su dvoje ljudi za koje se sumnja da su krijumčarili drogu. Čestitamo talijanskim kolegama na uspješnoj akciji, a koji su nam zahvalili na dojavi - objavio je MUP na svojim stranicama.

Radar ih uhvatio kod Palagruže

Neslužbeno doznajemo kako su uhićena dva Albanca koji su prevozili marihuanu. Navodno su prošli nedaleko od otoke Palagruže kada ih je uhvatio radar.

Frontex je na svojoj Facebook stranici objavio snimku potjere.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • luna5 27.09.2018.

    jesu li to opet oni naši

  • SRBIin 27.09.2018.

    ako je to trava onda molim vas ne pisite vise droge i o drogi jer trava nije i nikada nece biti droga

  • sitnozubi 27.09.2018.

    da su bili u ,našim,, vodama prvo bi zapalili koju onda dil

Komentiraj...
Vidi sve komentare