To je to što me zanima!

Potonula brodica kod Lošinja, češki turist iskočio na obalu

Češki državljanin, 41-godišnji D.V., doživio je havariju na 8-metarskoj brodici na jugu Malog Lošinja te se spasio iskočivši na obalu, no na sreću nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Zbog kvara na motoru i jakog juga u subotu oko 16 sati češki državljanin D.V. (41) doživio je havariju na 8-metarskoj brodici na jugu Malog Lošinja kod uvale Mrtvaška te se spasio iskočivši na obalu, no na sreću nije ozlijeđen.

Zbog nemogućnosti upravljanja plovilom, jako jugo bacilo je brodicu na stijene, a zbog oštećenja trupa brodica je ubrzo potonula. Potonula brodica imena Piraton plovila je pod njemačkom zastavom, a voditelj je u petak isplovio iz Vrsara prema Rabu.

O nesreći je odmah obaviješten i kapetan Lučke ispostave Mali Lošinj te tvrtka Seahelp koji su se uputili do mjesta havarije i prevezli češkog turista, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. 


Idi na 24sata

Komentari 3

  • marijaterezija2 28.04.2013.

    Čovjek je iskočio, jedan? A brodica 8metara? malo nepropisno. I da tko će platiti onečiščenje? Jugo je najavljivano tri dana. Zašto se ti samozvani pomrci nepridržavaju propisa?

  • Putschi 28.04.2013.

    A dali je more pritom zagadjeno to nije nikog briga !

  • jejunum 27.04.2013.

    a ko će je izvuć vanka...a ko...a ko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare