To je to što me zanima!

Potpisan ugovor o izgradnji nove glazbene škole u Bjelovaru vrijedne 25 milijuna kuna

Nova bjelovarska ljepotica prostirat će se na 2730 četvornih metara bruto površine, zgrada će se graditi na četiri kata, a nalazit će se na adresi Vlahe Paljetka 5
Vidi originalni članak

U srijedu je kod Bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa, potpisan ugovor o izgradnji nove zgrade Glazbene škole Vatroslava Lisinskog u Bjelovaru. Posao je zaključen sa zajednicom ponuditelja Radnika Križevci i Hidroregulacije Bjelovar koja će novu glazbenu školu izgraditi za 24,624.254 odnosno 1,362.780 kuna manje od procijenjene vrijednosti radova. Školu će izgraditi preko puta PU bjelovarsko bilogorske u Ulici Vlahe Paljetka broj 5.

Nova bjelovarska ljepotica prostirat će se na 2730 četvornih metara bruto površine, zgrada će se graditi na četiri kata, a nalazit će se na adresi Vlahe Paljetka 5, odnosno preko puta zgrade Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. U sklopu škole izgradit će se i koncertna dvorana sa 120 sjedećih mjesta koja će se moći koristiti i za izvannastavne sadržaje čime će se omogućiti novi moderan prostor za održavanje društveno-kulturnih sadržaja u gradu Bjelovaru.

Izgradnja nove zgrade glazbene škole značit će potpuno novi standard rada za 400-ak učenika i 50 zaposlenika i vanjskih suradnika te vrijedne glazbene obrazovne institucije i ne manje važno stvorit će se uvjeti za održavanje jednosmjenske nastave primjerene 21. stoljeću.

Zgrada bi se trebala dovršiti do početka iduće školske godine, kad Glazbena škola slavi 100 godina od osnutka. Inače je Bjelovarsko-bilogorska županija druga županija u Hrvatskoj po ulaganjima u školstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • be yourself 26.12.2020.

    Hoćemo morat uzet kredu od MMF-a?

  • 26.12.2020.

    U Zagrebu bi sve to isto koštalo cca 120 milijuna.

  • lajh1985 26.12.2020.

    a ona nadstresnica kod lisinskog 35 milja

Komentiraj...
Vidi sve komentare