To je to što me zanima!

Potpisuju peticiju: Časne poduprle doktora Šimića

Sestra Bernardina Maslać iz Drenove organizirala je peticiju za liječnika Ognjena Šimića optuženog da je primao mita od pacijenata. Imaju 38 potpisa
Vidi originalni članak

Želimo da doktor Šimić zna da je netko uz njega, da u situaciji u kojoj se našao nije sam, rekla je sestra Bernardina Maslać.
Ona i njene kolegice iz Presvetog Srca Isusova Nazaret na Drenovi organizirale su potpisivanje peticije u privatnom vrtiću, gdje rade i brinu se za djecu.
- Zasad imamo 38 potpisa, no peticija je tek počela. Riječ je o humanitarnoj peticiji pod temom 'Čovjek prije i iznad svega’, koju potpisuju Šimićevi pacijenti i njihovi poznanici operirani bez davanja mita. Doktora osobno poznajem i ne vjerujem da je primao mito - rekla je sestra Bernardina.
Sestra Bernadina je posjetila doktora prošlog tjedna kad se vratio iz bolnice u Zagrebu.
- Nisam mu ništa govorila o organiziranju peticije. O tome će saznati iz novina i vidjet ćemo kako će reagirati. Molim se za njegovo ozdravljenje i želim da izdrži sve pritiske. Molim i za prosvjetljenje njegovih odvjetnika i sudstva - zaključila je sestra.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Gara 11.07.2008.

    pa šta sad ako je čovik primio mito...pa di god se okrenete svi neki k traže..za ovog mi nije ni toliko žao jer ko zna koliko je života spasio...usput ni nemaju oni bog zna kolike plaće ja bi im dala puno veće...

  • realan_3 11.07.2008.

    Časne molite boga za sirotinju i nemoćne te njima pomažite,a kako vas nije sramota da dajete poticaj takvima koji primaju mito,ima 2 kuće,2 auta od koga zapitaj te se,a ako ste tako humane put toga doktura koji po meni bez obzira o komu se radi ne zaslužuje da radi više,pa da je jedi ni na svitu,ja ću vam dati svoj žiro račun za otplatom stambenog kredita kojeg uz velike kamete otplaćuje već 6 godina i ostaje mi još 9,ja sam čovjek vjernik i crkva i bog su uvijek tu,al taka nepravda me boli,smatram da one ne služe bogu u tom smislu,njihov smisao se zna,zbog toga ljudi počinju izbjegavati crkvu,bog je jedini i svima će nam suditi,al časne malo promislite prije tog potpisivanja.

  • user_27300 11.07.2008.

    Draga moja Iana, jučer navečer oko 21 sat (jadni, bolesni doktor kojeg sudstvo i građani maltretiraju i kojeg treba zaštiti) je bio lijepo na kupanju, navečer da si nebi uništavao zdravlje. Mogu reći da ima osunčani ten i oholo držanje kao i prije i bolje izgleda od većine nas koji smo ga toj terasi gledali. Živi on sasvim dobro i ima skroz pristojan tretman. Ja znam da nešto nedajbože ukradem, sutra bi bila osuđena i u zatvoru. Ne treba on nikakvu zaštitu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare