To je to što me zanima!

Potpuno gol bježao policiji u Michiganu, jedva su ga ulovili

Muškarac je navodno bio pod utjecajem metamfetamina, a u jednom trenutku je došao do policije te se počeo svlačiti. Večer prije je bio u bolnici zbog predoziranja
Vidi originalni članak

Muškarac (29) iz  Grosse Pointe Woodsa u Michiganu gradom je u srijedu trčao potpuno gol. Na nogama je imao samo čarape. Ipak, policiji se nije svidjela njegova opuštenost te su ga uhitili i prijavili zbog remećenja javnog reda i mira. Načelnik tamošnje policije nije otkrio identitet muškarca, a kaže kako je bio pod utjecajem metamfetamina, javlja Daily Mail.

Policajci su u Michiganu obavljali očevid nakon jednog požara, a pomahnitali muškarac im je prišao i počeo im govoriti da ga moraju "zaštititi od zla". Nakon toga se počeo svlačiti i trčati. Iza sebe je bacao mobitel, ključeve od automobila i kreditne kartice. Policija ga je lovila kroz nekoliko ulica i na kraju su ga uhvatili i priveli.

Svjedok potjere Sal Rizzo fotografirao je golog muškarca te je sliku objavio na svom Twitter profilu. 

- S prijateljima sam šetao i odjednom je kraj nas projurio muškarac koji je bježao od policije. Vrištao je da ga prestanu ganjati - ispričao je Rizzo. Drugi svjedok je rekao kako je muškarac obukao traperice nakon što ga je policija ulovila te su mu stavili lisičine i odveli ga u postaju. Večer prije muškarac je završio u bolnici zbog predoziranja  metamfetaminom. Pustili su ga iz bolnice u srijedu, nakon čega je gol trčao ulicama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vidum 27.04.2012.

    Normalno da su ga jedva ulovili kad je bio pod dopingom. Rezultat mu neće biti priznat, a mogla bi uslijedit i suspenzija.

  • 27.04.2012.

    on je bre narkoman......hhahahah....

  • user_115830 27.04.2012.

    Ajd dobro, bar je imao čarape, nemreš mi bos po betonu, da ne nazebe hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare