To je to što me zanima!

Potpuno zamračenje: Političari o izborima raspravljali u mraku

Zbog prekida na visokom naponu tijekom večeri zapadni dio Zagreba ostao je bez struje. Problema s opskrbom bilo je i na Prisavlju gdje se emitiralo Otvoreno
Vidi originalni članak

Ovo mi se još nikada nije dogodilo, da emisiju vodim u potpunom mraku, ovim je riječima, smijući se, voditelj Otvorenog Mislav Togonal sinoć odjavio emisiju koja je zaista imala uzbudljiv dio. 

Naime, zbog prekida na visokom naponu tijekom večeri zapadni dio Zagreba ostao je bez struje. Problema s opskrbom bilo je i na Prisavlju tako da je bez struje ostao i studio iz kojeg se emitirala emisija 'Otvoreno'. 

Oko 35. minute emisije, dok je govorio ministar Arsen Bauk, na televizijskim ekranima zavladao je potpuni mrak.  Unatoč ovoj neobičnoj situaciji, gosti emisije nisu se dali smesti. Raspravu o predstojećim parlamentarnim izborima su nastavili kao da se ništa nije dogodilo.

Trajalo je to nekoliko sekundi, sve dok voditelj Togonal nije reagirao i kazao da će televizijsku emisiju nastaviti kao radijsku jer je u studiju zavladao mrak pa su ih gledatelji samo mogli čuti, ali ne i vidjeti. Ubrzo se rasvjeta u studiju polako počela paliti. 

Mlakar: Mrak je pao zbog Baukovih riječi

Davorin Mlakar (HDZ) je u tom trenutku dobacio da se mrak dogodio zbog onoga što je Bauk govorio. 


 
Idi na 24sata

Komentari 28

  • cudak 06.10.2015.

    nitko nista nije rekao, bezveze sam potrosio tih malo manje od sat vremena, a vrhunac emisije je bio kad je mlakar pokazao d nema blage veze s kim je njegova stranka u koaliciji...

  • Gordana Firšt 06.10.2015.

    Od sada će se emisija zvati ZATVORENO, e baš je bio taj dan peh. Prvo nastao mrak zgorile lame, drugo Ružica je skoro oglušila od cviljenja slušalica, pa su ju iskopčali, a Sičiću je zapel mozak da nije više znal o čem je uopće brbljal.

  • danyyyy 06.10.2015.

    Mislim da su kamermani, novinari i ostali radnici u studiju u mraku čvrsto držali džepove, jer političari ti na svijetlu isprazne džepove, kamoli u mraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare