To je to što me zanima!

Potraga je u tijeku: Hrvatski pomorac nestao kod Tajvana!

Nakon što se jutros nije pojavio na radnom mjestu zapovjednik broda je podignuo uzbunu. Brod je zaustavio putovanje i krenuo u pretragu akvatorija kod Tajvana
Vidi originalni članak

Pomorac V.M. (50) iz okolice Šibenika nestao je noćas s teretnog broda Lošinjske plovidbe 'Maja' nekih 60 milja od Tajvana. Brod je plovio prema kineskoj luci Fuzhou.

Zadnji put je viđen u utorak navečer, a nakon što se jutros u 9 sati nije pojavio na radnom mjestu zapovjednik broda je podignuo uzbunu. Brod je zaustavio putovanje i krenuo u pretragu akvatorija. Obaviješteni su i svi obližnji brodovi te je pokrenuta helikopterska pretraga od strane MRCC Taiwan. 

Kako nam je rekao direktor kadrovske službe Lošinjske plovidbe, Juraj Bukša svi se nadaju da je pomorac još uvijek živ jer je tamo more dosta toplo. Sumnjaju da je slučajno pao s broda.

Inače, nestali pomorac je radio kao konobar na brodu.

Kompanija je u kontaktu s obitelji nestalog pomorca, sindikatom pomoraca, te svim spasilačkim službama nadajući se sretnom završetku i pronalasku muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vlado5 29.11.2012.

    Zar vam nije sumnjivo da direktor JURAJ BUKSA kaze da su u kontaktu sa obitelji a pritom dva dana se prica samo o inicijalima ?

  • vlado5 29.11.2012.

    inicijali su stavljeni zato sto je SRBIN

  • baran 29.11.2012.

    ako je konobar znači da je mogao nestati unutar 6 - 8 sati od trenutka kada je uočeno da ga zapravo nema na brodu. Brod je za to vrijeme preplovio poprilično milja. Zapovjednik je sigurno naredio plovidbu u protukursu, ali to iziskuje dosta vremena i nažalost male su šanse da je čovjek preživio pad u more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare