To je to što me zanima!

'Bojim se ići vidjeti drugi kat, ali nije dobro sad. Još smo u šoku'

Bili smo u kući, u podrumu, bojim se ići vidjeti drugi kat, ali nije dobro, rekao nam je Josip komentirajući potres koji je u ponedjeljak ujutro oko 6.28 zatresao Zagreb, a čiji je epicentar bio u blizini Siska
Vidi originalni članak

Treslo je jako, još smo u šoku, ispričao nam je Josip Budak iz zagrebačkog Čučerja, koji od velikog potresa u ožujku sa suprugom i sinom živi u kontejneru. 

- Bili smo u kući, u podrumu, bojim se ići vidjeti drugi kat, ali nije dobro - rekao nam je Josip komentirajući potres koji je u ponedjeljak ujutro oko 6.28 zatresao Zagreb, a čiji je epicentar bio u blizini Siska. 

KAKO SE PONAŠATI KAD TRESE Upute za slučaj potresa: Mirno izađite van, ne koristite dizalo!

- Ljudi, čuvajte se - kratko je kazao. 

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • totalnoodvaljen 28.12.2020.

    Vidi sliku: Kombinacija običnog betona, dvije različite vrste, vjerojatno nepovezanog armirungom, sa - pazi ovo - kvadrama i siporeks blokovima. Buraz, ja bi se u takvu kuću bojao ući i bez potresa , a kamoli dići kat na ovakvu kontrukciju. Kako si ti dobio građevinsku dozvolu za ovo? Nema šanse.

  • octopuss 28.12.2020.

    Molim kontaktirajte dotičnog gospodina i pitajte ga ŠTO JE RADIO u podrumu u 6.28 (a živi u kontejneru)?

  • Vito1 28.12.2020.

    Kod mene je na četvrtom katu samo malo "proluftalo" zabatni zid. Sad vidim susjene kuće kroz zid koje nakon prvog potresa nisam vidio. Žbuka je "prekrižila" zidove stubišta prema četvretom katu, koji je i tako "u crvenom". Šteta što nam ne dopuštaju slike u komentarima, one zamjenjuju tisuću riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare