To je to što me zanima!

Potres jačine 3,0 zatresao Baniju: 'Sve se treslo barem 10 sekundi. Da ne zaboravimo...'

Brojni građani su se odmah oglasili u komentarima. Potres se najviše osjetio na području Siska i Petrinje i jedan od jačih potresa u zadnjih nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Kako javlja aplikacija LastQuake potres jačine 3,0 po Richteru pogodio je Banovinu. Prema prvim podacima navodi se da je epicentar bio pet kilometara jugoistočno od Petrinje. Oglasila se i naša Seizmološka služba s potvrdom da je potres bio jačine 3,0, nakon što je EMSC prvo objavio da je potres bio jačine 2,4, a zatim 2,7. No i oni su naknadno objavili da je bio 3,0 po Richteru.

Brojni građani su se odmah oglasili u komentarima. Potres se najviše osjetio na području Siska i Petrinje i jedan je od jačih potresa u zadnjih nekoliko mjeseci.

"Jao kako se zatreslo... Kuća se stresla prozori, suđe, oko sedam sekundi. Kao da je bio ispod kuće" - samo su neki od brojnih komentara na aplikaciji LastQuake.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • klincek123 14.12.2021.

    a moja susjeda kaže da ga nije osjetila, pa reko možda je problem u susjedu

  • Ive mala 14.12.2021.

    Mi smo imali sreću što nije zdrmalo kuću, ali smo svi zastali radi glasne tutnjave vani, stvarno je dugo trajalo i onda stojiš i čekaš hoće li grunut. Katastrofa

  • NajjaciKomentar 14.12.2021.

    Hoce li gospodin Kuk dati izjavu u kojoj kaze: Dogodio se jos jedan potres?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare