To je to što me zanima!

Potres jačine 2,9 po Richteru pogodio grad Zagreb i okolicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Epicentar je bio 11 kilometara od Zagreba na dubini od 5 km, a podrhtavanje se osjetilo u cijelom Zagrebu, posebno u istočnom dijelu. Potres je trajao 10 sekundi
Vidi originalni članak

Zagrepčani su u 22.22 sata osjetili snažno podrhtavanje tla. Potres jačine 2,9 po Richterovoj ljestvici pogodio je područje Markuševca u podsljemenskoj zoni.

Epicentar je bio 11 kilometara od centra Zagreba na dubini od 5 km, a podrhtavanje se osjetilo u cijelom Zagrebu, posebno u istočnom dijelu grada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radi se o umjerenom potresu, 4 stupnja prema Mercalliju - rekao nam je Ivo Allegretti , dežurni seizmolog Seizmološke službe.

Za sada nema informacija o eventualnoj materijalnoj šteti.

Idi na 24sata

Komentari 278

  • BernySinara Wesker 01.02.2015.

    ovo se za 2.9 dosta osjetilo a st obi bilo da grune onaj od 6.9 po RIchteru kojega predvidaju da ce nas lupiti -.-

  • -grey- 01.02.2015.

    ostalima je zato jer ste narcosidni, smatrate svoje postojanje jako bitnim za čovječanstvo, a u biti ste samo male nebitne točkice na zemlji kao i ja, i zemlja se neće prestati okretati oko svoje osi ako vas ne bude! Sudbini ne možete pobjeći, možete paničariti i dramiti, ali to je sve bez smisla. Ne mora se nitko ubijati, ali prestanite se tooliko bojati i dramiti, nećete ostati za sjeme. Smiješni ste haha.

  • 01.02.2015.

    Ne veliju za badava stari ljudi da vrag v Kašini spi. Dobro nas je zatutnjalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare