To je to što me zanima!

'Potres u tri ujutro probudio je one slabijeg sna, trest će još...'

S obzirom i na činjenicu seizmičke aktivnosti na ovom području, nadamo se da će daljnja događanja biti sve slabija, ali treba naglasiti da će vjerojatno još koji potres zatresti malo jače, kaže seizmolog Krešimir Kuk...
Vidi originalni članak

Imali smo tijekom noći pet, šest slabijih potresa te u 3 ujutro jedan srednje jačine, nije se radilo o potresima koji bi izazvali nova oštećenja, rekao je seizmolog iz Seizmološkog zavoda Krešimir Kuk, piše HRT.

VIDEO: OŠTETIO I KATEDRALU Zagreb je podrhtavao i u noći, ukupno je 18 teže ozlijeđenih

- Ovaj potres u 3 ujutro najviše su osjetili pojedinci na području Markuševca i toga područa te drugi koji su bili lakšega sna. S obzirom da je prvi potres bio vrlo jak i da se oslobodila velika energija, a s obzirom i na činjenicu seizmičke aktivnosti na ovom području, nadamo se da će daljnja događanja biti sve slabija, ali treba naglasiti da će vjerojatno još koji potres zatresti malo jače. Treba obratiti pažnju na predmete koji bi mogli padati na oštećenim građevinama. To bi moglo trajati tjednima - rekao je Kuk jutros u emisiji "U mreži prvog".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • papilon100 24.03.2020.

    Hrvatsku su prokleli zbog korupnih politicara sudstva i lopina.To je tek pocetak a mogli smo bit najbolja drzava na svjetu ali cim otac domovine postavio trule temelje nema niti ce ikad bit to stabilna drzava.Da je kaznjavo zlocince,i kriminalce da mase vide da se to neisplati danas bi bili najbolji ali otisla baba sa kolacima i to uzelo maha pa nas kaznjavaju ovi gore

  • papilon100 24.03.2020.

    A zasto nema slika drugih kvartova pa nije Zagreb samo centar,sramota.Kada ce studenti tuzit Bandica i drzavu sto ih izbacila na ulicu,pa to je kriminalno jednima dat utociste druge izbacit na cestu,zar nema vojarna i praznih skladista.

  • 23.03.2020.

    Idem ja postaviti šator u park...:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare