To je to što me zanima!

Potresen dogradonačelnik: 'Sve sam ih poznavao, pa i ubojicu'

U našim srcima i mome osobno, miješaju se osjećaji. A što ovo govori o društvu? Govori da nikad ne znate što možete očekivati, rekao je Danijel Mileta, dogradonačelnik Šibenika
Vidi originalni članak

Policija je pronašla tijelo čovjeka kojeg sumnjiče za ubojstvo četvero ljudi, troje u Šibeniku i jednog u Vodicama oko 19 sati. Potraga je trajala satima, tražili su i automobil u kojem je pobjegao. 

Dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta rekao je za Dnevnik Nove TV da je policija odradila izvrstan posao, no da teško može biti mira. Kroz suze je poručio kako je poznavao sve te ljude, pa i ubojicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ubojstvo u Šibeniku i Vodicama 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među ubijenima je i gradska vijećnica HDZ-a u Šibeniku, Radojka Danek. 

- Jedan od njih je bio moj veliki prijatelj. Dogodilo se nešto što Šibenik ne pamti. Moj otac ima 75 godina i on ne pamti ovakav zločin - rekao je Mileta i dodao kako je Šibenik siguran grad i da su ubojstva šokirala građane. 

LOV NA NAPADAČA 'Ubojica je čovjek koji je svaki dan bio među nama, njega cijeli grad zna. U strahu smo!'

- Trebat će vremena da stvari dođu na svoje mjesto, ali ne vjerujem da će se u nekoj budućnosti ovako nešto ponoviti - rekao je, vidno potresen. 

Ipak, uvjeren je da njegovi sugrađani mogu biti mirni. 

PROFIL ŽRTVE Ubijeni poduzetnik Tedi Slamić bio je izvršni direktor poduzeća 'Djelo': Izrešetan je u Vodicama

- Nastojat ćemo kao grad da se ovako nikada više ne dogodi. U našim srcima i mome osobno, miješaju se osjećaji. A što ovo govori o društvu? Govori da nikad ne znate što možete očekivati. Nikada ne bih rekao da je to čovjek može dignuti ruku na drugoga - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • LinoČoko_ 01.02.2021.

    Znali su za muljažu koju su "poštenjaci" smjestili vlasniku pekare.Tvrde da u našem gradu nema mafijaša ni kriminala pa da podsitim::Prije 3 god. u šibenskom naselju Brodarica jedan lik upuca bračni par i mafijaša koji su mu dugovali veliki novac i radili isto tako budalu od njega. Mafijaš kojeg je upuca bija je tjelohranitelj i "čistač" šefa zagrebačkog podzemlja i nikad nije odgovara za kriminal koji je počinio nego su ga nakon što mu je šef ubijen hdzovci nagradili imenovanjen člana gradskog poglavarstva u Šibeniku.Doselio je sa obitelji i napravio u Žaboriću vilu s apartmanima.Sinovi su mu silovatelji i nasilnici.Dva sina su silovala djevojku u Zagrebu ali joj je mafijaš prijetio i odustala je od tužbe zbog straha za život svoj i članova obitelji.Ko zna koliko su zla napravili,a žrtve se bojale prijaviti..Nasilni boksači koji su u Zagrebu oteli i pretukli momka koji im nije bio ništa kriv.Isto je zbog prijetnji odusta od tužbe.Njihov brat je član hdz-a,općinskog vijeća Žaborića i uhljebljen u gradsku tvrtku.Ta je bagra vozila po Šibeniku sa pivom u ruci,a policija ih nije smjela zaustavit jer su se bojali ćaće mafijaša.Čovik koji ga je upuca reka je da mu jedino žao što nije upuca njegove sinove silovatelje..Gradonačelnik i drugi čelnici Šibenika kažu da u gradu nema mafije - a pod njihovom su zaštitom.

  • crnii 31.01.2021.

    Znao ih je kad su mu gurali mito

  • sasa66 31.01.2021.

    Biti ce toga jos, kad ljudi nemaju izlaza, zakon nije zakon, kad mito i korupcija vlada, stranke određuju, politićari postaju sudci, a sudci postaju trgovci. Biti ce toga jos

Komentiraj...
Vidi sve komentare