To je to što me zanima!

'Potresi nisu puko pomjeranje tla i to baš na blagdan Nevine dječice. Tko ima uši, neka čuje!'

Nakon što je jutros, 28. prosinca u 6.28 sati jak potres pogodio područje oko Petrinje i Siska, zbraja se šteta. Zamjenica gradonačelnika Petrinje Viktorija Kaleb na društvenim je mrežama istaknula da ovo nije slučajno
Vidi originalni članak

Svi vi koji nosom "parate oblake" i od puste taštine (tašt = prazan) ne vidite i ne poštujete nikoga, vi koji gazite po leševima, vi koji ljudima namećete bremena vaših stranih trulih gospodara, znajte da ste " kao list što vjetar ga vije, dio su poruke Viktorije Kaleb, zamjenice gradonačelnika Petrinje nakon potresa koji je jutros pogodio područje oko Siska.

BANDIĆ O POTRESU: 'Na raspolaganju smo ljudima iz Petrinje i Siska, znamo što je nedaća i suosjećamo s njima'

Podsjetimo, potres snage 5 po Richteru pogodio je u ponedjeljak u 6.28 sati Sisak, Petrinju i okolicu. Imao je epicentar 12 kilometara jugozapadno od Siska, a snažno se osjetio i u Zagrebu. U 7:50 sati bio je još jedan potres od 4,7 Richtera, a potom i još jedan od 4,1 po Richteru.

POGLEDAJTE VIDEO: Potres pogodio sisačko područje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službe su odmah izašle na teren, šteta se zbraja, a Kaleb je na društvenim mrežama objavila niz statusa. U najtežim se trenutcima ljudi najčešće obraćaju Bogu pa je i ona istaknula kako je 'Pomoć naša u imenu Gospodina', a nakon toga objavila i molitvu svetom Emigdiju, zaštitniku od potresa i kuge. 

Istaknula je i kako se potresi nisu dogodili slučajno.

- Ne može nitko od nas garantirati niti da će sutra dočekati živ, a kamoli išta drugo. Ovi potresi danas kod nas u Petrinji i ranije u Zagrebu, nisu tek puko pomjeranje tla... Danas, baš na blagdan "Nevine dječice"... Tko ima uši, neka čuje! - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Mpx-200 30.12.2020.

    Gospođa je mislila na Američke eksperimente sa HARPom kao na primjer ,,uštelavanje snage,, u Japanu, Fukušima

  • max2017 29.12.2020.

    dakle ipak je vjerska podloga ......kaže žena kojoj je i vrat klonuo od zlatnog križa ........... diskretna ko topovski udar u stubištu......

  • Analgetik 29.12.2020.

    Ibsd: jel to stvarno vjerujes u to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare