To je to što me zanima!

Potresla ih teška Sajfudinova sudbina: Ponudili mu posao

Voditeljica Turističke zajednice grada Čakovca, Boška Ban Vlahek pokrenula je akciju za Sajfudina Kajtazovića u koju su se uključili brojni Međimurci
Vidi originalni članak

Međimurje i Međimurci nadaleko su poznati po svojoj spremnosti da pomognu u svakom trenutku osobama kojima je to zaista potrebno. Iako je teško vrijeme i teška situacija to ih nije spriječilo da opet otvore i pokažu svoje veliko srce. 

Voditeljica Turističke zajednice grada Čakovca, Boška Ban Vlahek, osobno je pokrenula humanitarnu akciju za pomoć sugrađaninu Sajfudinu Kajtazoviću.

On je prije 20 godina iz Bosne došao u Čakovec, ovdje završio srednju školu, našao prijatelje, zaposlio se, radio niz poslova kako bi si osigurao egzistenciju i bolji život. Prije  dvije godine ostao je bez posla i tako se našao u financijski bezizlaznoj situaciji koja je svakim danom bivala sve teža. 

Sam, bez obitelji, nije se imao kome obratiti za pomoć. Na inicijativu Boške Ban Vlahek pokrenuta je akcija za pomoć Sajfudinu, a akciji se priključio i gradonačelnik Stjepan Kovač tako će Grad Čakovec podmiriti stanarinu dok Sajfudin ne stane na „svoje noge“. Uz mnogo  dobrih želja, građani koje je potresla njegova tužna životna priča su počeli prikupljati pomoć u obliku raznih potrepština, odjeće i novca, a najljepši poklon bila je ponuda za posao što je, vjerujemo, Sajfudina  najviše razveselilo. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dingo 06.12.2014.

    Branee! Varas se. Ne pomazu bosancu, pomazu covjeku!

  • Linz 06.12.2014.

    Hmmm.....što se sve neće učiniti za jedan glas na izborima !!!

  • branee 06.12.2014.

    a zasto ne pomognu nekome ko je cijeli zivot tu u međimurju. ima puno ljudi koji jedva zive pa im niko ne pomaze. sad oni bosancu pomazu i odma u novine. eeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare