To je to što me zanima!

Potukli su se biciklist i vozač auta: Razdvajao ih Ivica Puljak

Vozaču je zasmetalo što je dvoje biciklista prešlo pješački, a da nisu sišli s bicikla te je nakon dovikivanja zgrabio biciklista. Obračunali su se rukama i nogama...
Vidi originalni članak

- Zaustavili su promet i prepirali su se. Mislio sam da će svatko ipak nastavit svojim putem, ali sam se šokirao kad sam vidio da su se pograbili i počeli šaketati, rekao je splitski znanstvenik Ivica Puljak, koji je spriječio brutalnu tučnjavu na splitskom križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde.

Vozaču je zasmetalo što je dvoje biciklista prešlo pješački, a da nisu sišli s bicikla te je nakon dovikivanja zgrabio biciklista. Obračunali su se rukama i nogama, a onda je prvi iz auta dotrčao Puljak i razdvojio ih.

- Reagirao sam instinktivno, ugurao sam vozača u auto. Čini mi se da im je na kraju bilo žao što su se pohvatali, ali nisam čuo da su se ispričali - rekao je Puljak.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • IndodaM 12.02.2018.

    Eto, malo su se pofajtali, bolje to, nego da se nekom propucalo nogice.

  • ~istina~ 12.02.2018.

    Gledati nasilje je isto kao i počiniti nasilje....svaka čast gospodinu sto je ipak reagirao ljudski i spriječio tučnjavu jer ko zna s kakvim posljedicama je moglo završit.... uvjek pomozite ako to niste u stanju makar zavičite policija policija to će ih na tren zaustaviti....pomognite na bilo koji način ..mozda ce i vama netko pomoć...

  • škver 12.02.2018.

    Gosp Puljak,moj naklon !

Komentiraj...
Vidi sve komentare