To je to što me zanima!

Potvrdili optužnicu: Zefo prije ubojstva iznuđivao Golubića?

Općinski kazneni sud u Zagrebu potvrdio je optužnicu protiv Josipa Antića Zefe. Antić je optužen da je iznuđivao od Davora Golubića, vlasnika kafića Princ student
Vidi originalni članak

Općinski kazneni sud u Zagrebu potvrdio je optužnicu protiv Josipa Antića Zefe. Antić je optužen da je iznuđivao od Davora Golubića, vlasnika kafića Princ student, piše Večernji list.  

Podsjetimo, Golubić je likvidiran u ožujku 2012. na Savskoj cesti u Zagrebu. Počinitelj nije otkriven. Prije smrti Golubić je prijavio Antića za iznudu. Dok se protiv Antića vodila istraga, Golubić je ubijen. Ispitani su svi svjedoci i tužitelji su u studenom 2013. odustali od kaznenog progona Antića jer nisu imali dokaza za iznudu. No kazneni je progon onda nastavila ugostiteljeva majka Radmila Golubić koja je sudu podnijela optužnicu. 

Golubić je navodio da je Antiću, zbog prijetnji smrću, prepisao stan u Gračanima, koji je Golubić kupio od Narcisa Mujkića i njegove bivše supruge Indire Vladić. Naveo je i da mu je prepisao kuću na Vrhovcu, obiteljsku kuću na Savskoj cesti u sklopu koje je i kafić Princ student. Antića je optužio i da mu je uzeo novi Mercedes CL 500 koji mu je bio prisiljen predati na Maksimirskoj cesti.

Antić pak tvrdi da nikada nije kamatario Golubića. Rekao je da je Golubić bio dužan velikom broju ljudi i to oko 2,5 milijuna eura. 


Idi na 24sata

Komentari 30

  • Honda orao 18.06.2015.

    Sve neki fini ljudi...čudno,nikoga o0d njih ne znam osobno....vjerojatno nismo išli u iste škole?

  • alfaomega1 17.06.2015.

    A obečam sve ak ide ide, ak ne ide prijavim policiji, pa če nekako se riješit na moju stranu!

  • stjepan19688 17.06.2015.

    zefo je strah i trepet u hr to svi znaju kamatari preko drugih ljudi,otima ljudima i jos se slobodno sepuri okolo,jedino nasa policija to ne vidi i nezna nista o tome,dajte cista glupost sve potplacuje koga treba da ga stiti ,sto mu se ne provjeri imovina njega i njemu bliskih osoba sve bi odmah bilo jasno ,ovako ce sigurno nekome pasti glava a on i dalje nevin i posten,da je to negdje vani sigurno nebi setao gradom nego buksa najmanje 20 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare