To je to što me zanima!

Potvrđena presuda Radoviću: Tražio od Čermaka milijun eura

Aleksandar Radović je 2011. rekao da je napisao knjigu o generalu Čermaku kao o ratnom profiteru i da će, ukoliko dobije traženih milijun eura prestati kopati po tome
Vidi originalni članak

Aleksandar Radović (75), pisac i aktivist, pravomoćno je odlukom zagrebačkog Županijskog suda osuđen na dvije godine zatvora zbog iznude nad generalom Ivanom Čermakom 2011. Iznuda se događala od 28. rujna do 16. studenoga 2011. na području Zagreba, Opatije i Rijeke, piše Slobodna Dalmacija.

Radović je tada rekao kako je napisao knjigu o Čermaku kao o ratnom profiteru i da će, ukoliko dobije traženih milijun eura prestati „kopati po tome“ te da može garantirati i kako nitko drugi neće „kopati“. Rekao je da dovršenu knjigu neće izdati i da će povući privatnu tužbu protiv generala.

Čermak je, u strahu od narušavanja svog ugleda i položaja u društvu, dao 100 tisuća eura koje je Radoviću predao Tomislav Mičić 16. studenog 2011. na vratima Jadrana.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • francetić 11.03.2014.

    Platio bi Čermak i više od milijun eura da se nije politika uplela.Zna on koliko je nafte prodao Srbima za vrijeme rata.

  • AntonTrdić 11.03.2014.

    netko ga je riješio prije Čermaka očito

  • maxabc 11.03.2014.

    Kakvi su nasi poduzetnici - generali svi to znamo. Nikad novca bilo nije a odjednom hrpe se stvorile.Medjutim druga je tu stvar koja isto tako smrdi a to je Sasa Radovic kojeg osobno poznajem. Tip je bahat, arogantan, agresivac. I do sada se bavio ucjenama, otmicama. Star je sad i izlapio totalno ali i dalje je jako bezobrazan i agresivan tip. Osobno mu zelim da ostane dozivotno u zatvoru jer takva gamad to i zasluzuje vjerujte, poznajem ga dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare