To je to što me zanima!

"Povezivanje našeg juga je pitanje Hrvatske, a ne BiH"

O tome odlučujemo mi, tj. odlučujemo zajedno s našim kolegama, članicama EU na koji način ćemo najbolje povezati hrvatski teritorij, rekao je Hajdaš Dončić
Vidi originalni članak

Ministar prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić, rekao je u ponedjeljak u Dnevniku HRT-a kako je povezivanje hrvatskog juga prije svega pitanje Hrvatske kao članice Europske unije, a ne pitanje BiH. 

Dodao je kako je Hrvatska za opciju mosta, ako za njegovu gradnju može dobiti više od 50 posto sredstava EU.

- O tome odlučujemo mi, tj. odlučujemo zajedno u partnerstvu s našim kolegama, članicama Europske unije na koji način ćemo najbolje povezati hrvatski teritorij - rekao je ministar. 

Hajdaš Dončić je time komentirao izjave ministra BiH, Damira Hadžića, koji je za Dnevni avaz rekao da se Pelješki most neće graditi. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ivica48 21.08.2013.

    Ne treba mos za kolu godinu i Hercegovci u Evropskoj uniji i ako se sagradi bitt ce toliko skup da niko po njemu nece vozit

  • 20.08.2013.

    Kad se napravi most, dajte Bandiću da iscrta parkinge po cijeloj dužini i naplati si štogod!!!!

  • 20.08.2013.

    Eeeeee, sad više nema donošenja odluka, zar ste zaboravili u što smo ušli 1. srpnja? Sada će o tome odlućivati sijede glave crvenih lica u kariranim sakoima u Bruxi, Bonnu, ili Londonu. Možda i NATO ima što za reći, ili brdo iznad Kranja stavi nekakvi veto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare