To je to što me zanima!

Povlači se S-budget smeđi grah zbog kamenčića u proizvodu

Podrijetlo proizvoda je Italija, a proizvođač je Della Peruta Vincenzo (Italija). Proizvod na hrvatsko tržište stavlja SPAR HRVATSKA d.o.o., Zagreb
Vidi originalni članak

Državni inspektorat RH izvijestio je da se s tržišta povlači S- BUDGET Smeđi grah 800g, EAN koda: 3858889119019, LOT: SMS 1 U263/1, roka trajanja: 09/2024., zbog moguće prisutnosti kamenčića u proizvodu, priopćila je u petak Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

Proizvod nije u skladu s EU Uredbom o sigurnosti hrane.

Podrijetlo proizvoda je Italija, a proizvođač je Della Peruta Vincenzo (Italija).  Proizvod na hrvatsko tržište stavlja SPAR HRVATSKA d.o.o., Zagreb

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod, priopćio je HAPIH.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Linz 27.11.2021.

    Is'sa ti Boga, pa vidim ja u zadnje vrijeme kad prdnem da nije isto k'o prije .....................................katastrofa !!!

  • nijetebriga 27.11.2021.

    S-Buget il ne, nije mi jasno tko danas jos uvijek poseze za konzervama graha, lece, mrkve, graska, gljive .. Eto ja ne.. proberem grah, operem grah.. mocim vecer ranije, sutradan isperem i onda kako svaka domacica sprema.. Onako kako me moja majka ucila i gle ga, nema kamencica u njemu ..

  • Hiroo_Onoda 27.11.2021.

    Hrvatska je kanta za smeće za ostatak Europe. Nikad toliko štetnih i povučenih proizvoda kao u zadnje vrijeme. Znaju promoćurni kapitalisti da gladna sirotinja može sve probaviti. Taj grah bude dobio novu etiketu i natrag na police.

Komentiraj...
Vidi sve komentare