To je to što me zanima!

Povoljno im je: Hrvatska ove godine još jeftinija za Britance

Podijelite doživljaj obilaženja otoka na Mediteranu uz obitelj i prijatelje, pišu britanski mediji i predlažu niskobudžetne zrakoplovne kompanije koje lete u Hrvatsku
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj vaš novac ove godine vrijedi više. Kuna je u odnosu na funtu pala za 13 posto, pišu britanski mediji.

Pozivaju sve da iskoriste taj ekonomski trenutak, za njih iznimno povoljan. Naime, kako prenosi Daily Mirror, “već odavno znana kao jeftina destinacija, Hrvatska je ove godine JOŠ jeftinija”.

- Podijelite doživljaj obilaženja otoka na Mediteranu uz obitelj i prijatelje - pišu i predlažu niskobudžetne kompanije koje lete u Hrvatsku. Mi smo na četvrtome mjestu top liste jeftinijih destinacija za Britance. Na prvom je Rusija jer je rubalj pao čak 75 posto u odnosu na funtu.

- To znači samo jedno: vrijeme je za shopping - pozivaju mediji, ali upozoravaju turiste da paze na savjete vlade prije putovanja. Britancima se savjetuje da ove godine posjete Švedsku, Norvešku i Dansku, Češku, Mađarsku i Poljsku te cijelu eurozonu jer je euro pao za 11 posto.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 19.02.2015.

    Svi na Zrće!

  • 19.02.2015.

    Samo tetošite i titrajte Britancima...a tu se opijaju do besvijesti i tuku po ulicama...

  • dugari 19.02.2015.

    britanci niste dobro došli jer su vam žene ružne...slovenke mogu,srpkinje isto al bez svojih četnika,talijanke isto al bez svojih debilčića,joj zaboravio čehinje.vi prve možete povest one svoje jiržije da nam čuvaju ovce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare